مطالب
طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر پیتزا

طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر پیتزا



  • جعفری
  • ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ ۱۱:۵۷:۳۶
  • ۱۳


وقتی قرار باشد یک فینگر فود سریع و آسان و کم هزینه که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود را به شما پیشنهاد بدهیم کراکت مرغ و پنیر که معمولا با پنیر پیتزا یا انواع پنیرهای دیگر تهیه می‌شود حرف نخست را می‌زند. اگر اهل پیش غذاهای فست فودی برای دورهمی یا جشن تولد هستید کراکت با مرغ را امتحان کنید که یک غذای مناسب برای کودکان هم هست. البته کراکت یک غذا با مرغ کامل برای وعده ناهار و شام هم هست...

 



مواد لازم تهیه کراکت مرغ و پنیر پیتزا

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۱ عدد

پیاز: ۱ عدد متوسط

جعفری ساطوری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

آرد سفید: به مقدار لازم

آرد سوخاری: به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

پنیر پیتزا یا پنیر گودا: به مقدار دلخواه

تخم مرغ: ۲ عدد

 


 

طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر پیتزا 

مرحله اول

سینه مرغ بدون پوست و استخوان را در غذاساز یا چرخ گوشت حسابی پوره کنید (اگر از چرخ گوشت استفاده می‌کنید دو بار چرخ کنید). سپس پیاز را با رنده درشت رنده کنید و همراه با نمک، فلفل و زردچوبه و جعفری به مرغ پورده شده اضافه کنید و خوب ورز بدهید. از مایه آماده شده برای هر عدد کراکت به اندازه یک گردو بردارید و آن را در کف دست باز کنید. وسط مایه مقداری پنیر پیتزا یا پنیر گودا بریزید و به شکل رول یا هر شکل دیگری که دوست دارید فرم بدهید. موقع فرم دادن مرتب دست‌تان را نم کنید که کراکت خوب شکل بگیرد. اگر طعم ژامبون را دوست دارید همراه با پنیر مقداری ژامبون ریز خرد شده هم وسط کراکت‌ها بگذارید.

مرحله دوم

کراکت‌ها را اول در آرد سفید، سپس در تخم مرغ هم زده و آخر سر در آرد سوخاری بغلتانید. کراکت‌ها را ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید. نباید مقدار روغن کم باشد چون در این صورت کراکت‌ها روغن زیادی جذب می‌کنند. وقتی روغن حسابی داغ شد کراکت‌ها را در آن سرخ کنید. وقتی رنگ کراکت‌ها طلایی شد آماده‌اند.

اگر مقدار زیادی کراکت آماده‌ کرده‌اید آن‌ها را فریز کنید و هر وقت دوست داشتید سرخ کنید. اگر هم فرصت دارید یک ساعت قبل از سرخ کردن به مدت ۱ ساعت کراکت‌ها را فریز کنید و سپس سرخ کنید. فست فود کراکت مرغ و پنیر را در کنار انواع سس خوشمزه می‌توانید سرو کنید.

 

مکتوس، طعم سلامتی         

   نوش جان...               

                      


مطالب مرتبط

طرز تهیه دلمه برگ مو
طرز تهیه دلمه برگ مو

۱۴۰۴/۰۱/۰۵ ۱۲:۳۹:۲۷

طرز تهیه رول مرغ شکم پر خوشمزه
طرز تهیه رول مرغ شکم پر خوشمزه

۱۴۰۳/۱۲/۲۵ ۱۶:۰۴:۵۱

طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ
طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۱۲:۴۴:۱۳

طرز تهیه شیر برنج مجلسی
طرز تهیه شیر برنج مجلسی

۱۴۰۳/۱۲/۲۰ ۰۹:۱۹:۲۳

طرز تهیه شله مشهدی خوشمزه
طرز تهیه شله مشهدی خوشمزه

۱۴۰۳/۱۲/۱۸ ۰۹:۰۲:۳۶

پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.