مطالب
طرز تهیه رشته پلو مجلسی با مرغ

طرز تهیه رشته پلو مجلسی با مرغ



  • احمدی
  • ۱۴۰۴/۰۱/۳۰ ۰۸:۱۸:۵۲
  • ۷


رشته پلو، یک غذای سنتی و محبوب ایرانی است که به خاطر ترکیبات ساده و در دسترسش در بسیاری از مناطق کشور تهیه می‌شود و به دلیل طعم لذیذ و خواص فراوانش، مورد توجه بسیاری از افراد قرار دارد.


مواد لازم برای تهیه رشته پلو مجلسی با مرغ

برنج                                                     ۴ پیمانه

رشته پلویی                                          ۳۵۰ گرم

سینه مرغ                                              ۳ عدد

پیاز متوسط                                           ۱ عدد

زرشک                                                 ۵۰ گرم

کشمش پلویی                                      ۵۰ گرم

زعفران دم کرده                                      به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه                       به مقدار لازم

روغن                                                    به مقدار لازم

 

طرز تهیه رشته پلو مجلسی با مرغ

برای درست کردن رشته‌پلو، ابتدا برنج را پاک کنید تا هیچ‌گونه سنگ‌ریزه نداشته باشد سپس آن را بشویید و به همراه یک قاشق سر خالی نمک و آب، به مدت تقریبا یک ساعت بخیسانید.

بعد از گذشت یک ساعت، قابلمه حاوی آب را روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید سپس برنج خیس کرده را به همراه رشته‌های پلویی به آن اضافه کنید.

نکته: در صورتی که رشته پلویی شما از نوع سنتی است و رشته‌های ضخیم‌تری دارد، آن‌ها را زودتر از برنج در آب بریزید تا بهتر بپزند. همچنین اگر رشته شما شور است، مراقب میزان نمکی که به برنج اضافه می‌کنید، باشید.

برای خوش‌رنگ‌تر شدن رشته پلوی خود می‌‌توانید یک قاشق چای‌خوری زردچوبه هم به آب اضافه کنید. پس از نرم شدن رشته‌ها و پختن برنج، آن را آبکش کنید.

کف قابلمه مورد نظر را روغن ریخته و با ته‌‌دیگ دلخواه مثل نان لواش یا سیب‌زمینی ورقه‌ای بپوشانید. سپس ترکیب برنج و رشته‌های پلویی را به قابلمه اضافه کرده و روی آن مقداری زعفران دم‌کرده بریزید. قابلمه را با حرارت کم و شعله پخش‌کن روی گاز بگذارید تا برنج شما دم کشیده و رشته پلوی خوشمزه شما آماده شود.

می‌توانید با اضافه کردن روغن حیوانی به این رشته پلو، عطر و طعم آن را مجلسی‌تر کنید.

در طول مدتی که برنج رشته پلو در حال دم کشیدن است، می‌توانید مرغ را آماده کنید.

ابتدا پیاز خود را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با کمی روغن روی حرارت قرار دهید. در این فاصله، سینه‌های مرغ را هم به صورت مکعبی درشت خرد کنید.

پس از این‌که پیازها کمی تغییر رنگ داده و به اصطلاح شیشه‌ای شدند، مرغ‌های خرد شده را به همراه کشمش پلویی و ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آبلمیو و زعفران دم‌کرده، به پیازها اضافه کنید. مرغ‌ها را تا زمانی که از حالت خام بودن درآمده و رنگ آن‌ها سفید شود، تفت دهید.

سپس نصف لیوان آب جوشیده به قابلمه اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا پخت مرغ‌ها تکمیل شود.

پس از اینکه آب موجود در قابلمه کشیده شد، زرشک‌ها را هم اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر، تمام مواد را با هم تفت بدهید. در این مرحله می‌توانید برای خوش‌بوتر شدن ترکیب خود، از نصف قاشق غذاخوری گلاب هم استفاده کنید.

مکتوس، طعم سلامتی         

   نوش جان...               

                     


مطالب مرتبط

پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.