طرز تهیه کیک کدو حلوایی ساده و خوشمزه
۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۱۲:۰۴:۲۸
در دو مقاله قبلی گوشت گوسفند و گوشت گاو را از نظر سلامتی و کیفیت با هم مقایسه کردیم. حال می خواهیم بررسی کنیم که آیا این دو گوشت از نظر طعم تفاوت زیادی با یکدیگر دارند و یا نه؟ د ر کل می خواهیم عوامل تاثیرگذار بر طعم این دو گوشت را مورد بررسی قرار دهیم.
ایا مزه گوشت گوسفندی با گوشت گاو متفاوت است؟
هر نوع گوشت قرمز دارای عطر، طعم و بافت مشخص برای خود است. باید در نظر داشته باشید که میزان چربی نقش مهمی در نوع مزه و طعم گوشت دارد. در واقع، این میزان چربی در گوشت است که به ما کمک می کند که گوشت گوسفند را از گوشت گاو تمایز دهیم.
آیا میزان چربی بر طعم گوشت تاثیر می گذارد
به گفته دکتر ایان ریچاردسون، استاد ارشد علوم انسانی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه بریستول، دو نوع چربی در گوشت قرمز وجود دارد.دکتر ریچاردسون گفته است که نوار سفید چربی موجود در اطراف استیک گوشت گاو تری گلیسیرید نامیده می شود و چربی هایی که درون لایه سلولی پنهان هستند، فسفولیپید هستند. فسفولیپیدها حاوی چربی های سالم و غیر اشباع هستند.حذف تری گلیسیرید از گوشت، بر طعم آن اثر نمی گذارد، اما خارج کردن فسفولیپید ها ممکن است بر طعم آن تاثیر بگذارد.
گوشت گوسفند دارای نوع خاصی از مخلوط اسید چرب به نام اسید چرب زنجیره ای است. این اسید چرب در گوشت گاو پرورش یافته وجود ندارد.به همین دلیل گوشت گوسفند نسبت به گوشت گاو دارای طعمی تند تر و دلپذیرتری است.
برعکس، گوشت گاو دارای طعم ملایمتر است که به شدت به برش گوشت و روش پخت و پز آن بستگی دارد.گوشت گاو باید به خوبی پخته و درست شود. گوشت گاوی که به درستی پخته نشده باشد می تواند بافت لاستیکی به خود بگیرد و راحت جویده نشود.
درانتها در مقایسه گوشت گوسفند و گوشت گاو، گوشت گوسفند به عنوان برنده ظاهر می شود
برای نتیجه گیری، مقایسه گوشت گوسفند و گوشت گاو، گوشت گوسفند به نظر می رسد بهترین انتخاب در گوشت قرمز باشد. گوشت گوسفند و گوشت گاو دارای مزیت های سلامتی زیادی هستند. اما، شانس یافتن گوشت گاوهای که از چمن زار تغذیه کنند کمتر از گوسفند با همین شرایط است. اگر چه گوشت گوسفند کالری بیشتری نسبت به گوشت گاو دارد، اما خوشمزه تر از آن است و پروتئین با کیفیت بالاتری را عرضه می کند.
هر نوع گوشتی (گوشت گوسفند یا گوشت گاو) را که انتخاب میکنید، باید به این نکته توجه کنید که گوشت قرمز نباید بخشی از رژیم روزمره شما باشد. اگر هرروز باید گوشت قرمز بخورید، از قسمتها و میزانی که میخورید اطمینان حاصل کنید ، بهویژه در مورد گوشت گاو. اگر آن را با سبزیها، آجیل و دانههای جامد ترکیب نمایید میتوانید محتوای گوشت و میزان کالری دریافتی از آن را کاهش دهید.
بر اساس تحقیقات انجامشده مصرف بیشازحد گوشت قرمز را با بیماریهای قلبی، دیابت و مرگ زودرس به همراه دارد. درحالیکه گوشت قرمز دارای مزایایی برای سلامتی است، دارای چربی و کلسترول نیز هست. همچنین، شیوه زندگی حیوانات عامل مهمی در کیفیت گوشت است. در مورد گوشت فرآوری شده، سدیم بالا نیز یک عامل نگرانکننده است. با تمام مزایای مثبت و کنف در خوردن گوشت قرمز، واضح است که باید همیشه اعتدال را رعایت فرمایید.