مطالب
دولت برای مهار نرخ برنج وارد میدان شد

دولت برای مهار نرخ برنج وارد میدان شد



  • ۱۳۹۶/۱۰/۳۰ ۱۷:۰۱:۴۱
  • ۱۴۴۰


معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: وزارت جهادکشاورزی برای جلوگیری از افزایش قیمت برنج در بازار شب عید، تصمیم به صدور مجوز ثبت سفارش واردات به مدت محدود (2ماه) گرفته است.

به گزارش پنجشنبه تارنمای وزارت جهاد کشاورزی، «علی اکبر مهرفرد» افزود: با این اقدام، برنج با قیمت مناسب به مردم عرضه می شود.
به گفته مهرفرد، وزارت جهاد کشاورزی از طریق تهیه و توزیع بذر باکیفیت، ارائه تسهیلات مکانیزاسیون، تجهیز و نوسازی شالیزارها، ایجاد صنایع تبدیلی، نوسازی شالیکوبی ها، بیمه محصول و همچنین نظام تعرفه ای و ممنوعیت واردات در فصل برداشت از شالیکاران حمایت می کند.
** تامین ذخایر راهبردی برنج از تولید داخلی برای اولین بار
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: وزیر جهاد کشاورزی با هدف حمایت از کشاورزان و رونق بازار برنج داخلی، شرکت بازرگانی دولتی ایران را موظف کرده است ذخایر راهبردی برنج را برای اولین بار از تولید داخلی تامین کند.
وی افزود: تا پانزدهم بهمن ماه برنج های صدری هاشمی امسال از قرار هر کیلوگرم 91 هزار ریال، برنج شیرودی 54 هزار و 500 ریال و برنج های ندا و نعمت 48 هزار و 500 ریال از شالیکاران خریداری می شود.
** کسری یک میلیون تنی برنج مورد نیاز
مهرفرد تولید سالیانه برنج کشور را 2 میلیون و 200 هزار تن و نیاز مصرفی کشور را نزدیک به سه میلیون و 200 هزار تن عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایط اقلیمی کشور، این وزارتخانه فقط از تولید برنج در استان های گیلان و مازندران حمایت می کند.
وی ادامه داد: به نظر می رسد با وجود واردات امسال، افزایش قیمت برنج وارداتی در بازار به سبب کمبود این محصول بوده است که بیشتر توسط قشرهای با درآمد متوسط و پایین جامعه مصرف می شود.
به گفته وی، به منظور تامین نیاز مصرفی مردم باید کسری تولید از خارج تامین شود.
**حذف دلالان با تقویت اتحادیه ها و تعاونی ها
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی بر لزوم تقویت تشکل ها، اتحادیه ها و تعاونی های بخش کشاورزی و ایجاد زنجیره های تولید از مزرعه تا سفره تاکید کرد.
وی افزود: در کشورهای پیشرفته، مدیریت فرآیند پیش از تولید، هنگام تولید و پس از تولید محصولات کشاورزی بر عهده اتحادیه های تعاونی بخش کشاورزی است.
مهرفرد تصریح کرد: برای افزایش بهره مندی تولیدکنندگان از ارزش افزوده تولیدات کشاورزی و حذف واسطه ها، باید تشکل ها، اتحادیه ها و تعاونی های بخش کشاورزی کشور با هم افزایی و همگرایی تقویت شوند تا بتوانند نسبت به ایجاد زنجیره های تولید از مزرعه تا سفره اهتمام کنند.
وی گفت: تامین نهاده های تولید، توسعه صنایع فرآوری، بسته بندی و برندسازی و همچنین مدیریت بازار محصولات کشاورزی توسط تعاونی ها و تشکل های کشاورزی موجب ارتقای کیفیت تولید، کاهش هزینه تمام شده به سبب مهار نوسان بازار و افزایش پایداری تولید می شود.
به گزارش ایرنا، حذف ارز مبادله ای برای واردات کالای استراتژیک برنج به افزایش قیمت این کالا در بازار مصرف منجر شد؛ به طوری که قیمت هر کیلو برنج خارجی از 50 هزار ریال به 70 هزار ریال افزایش یافت.
اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی پرمحصول بیش از 60 هزار ریال و برنج مرغوب براساس اخبار غیر رسمی بیش از 110 تا 170 هزار ریال و برنج خارجی 70 هزار ریال به فروش می رسد.
بر اساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران از آغاز امسال تا نوزدهم دی ماه یک میلیون و 40 هزارتن برنج وارد کشور شد.
چند روز پیش نیز دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد: براساس یک بخشنامه جدید، ترخیص واردات محموله‌های برنج دارای ثبت سفارش قبل از سوم آذرماه 1396 امکانپذیر است.

خبرگزاری ایرنا – 96/10/30


دیدگاه ها

ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


مطالب مرتبط

طرز تهیه دنر کباب خوشمزه
طرز تهیه دنر کباب خوشمزه

۱۴۰۳/۰۸/۲۱ ۱۰:۴۹:۵۹

طرز تهیه ژله چند لایه با میوه
طرز تهیه ژله چند لایه با میوه

۱۴۰۳/۰۸/۱۴ ۱۵:۵۶:۱۷

طرز تهیه کیک ارده
طرز تهیه کیک ارده

۱۴۰۳/۰۸/۰۸ ۱۲:۴۶:۱۳

طرز تهیه سوپ پیازچه
طرز تهیه سوپ پیازچه

۱۴۰۳/۰۸/۰۵ ۱۳:۲۳:۱۶

طرز تهیه لخ لخ بوشهری
طرز تهیه لخ لخ بوشهری

۱۴۰۳/۰۷/۲۹ ۱۰:۲۶:۱۷

پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.