مطالب
قیمت سوسیس و کالباس سال آینده گران نمی‌شود

قیمت سوسیس و کالباس سال آینده گران نمی‌شود



  • ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ ۱۷:۱۳:۴۶
  • ۸۴۵



رئیس انجمن فرآورده های گوشتی بابیان اینکه طی دوسال اخیرقیمت این فرآورده‌ها به طور متوسط ۱۰ تا ۱۲ درصد گران شده است، گفت:فعلا برنامه ای برای افزایش قیمت فرآورده‌های گوشتی درسال آینده نداریم.
به گزارش خبرنگار مهر مجید افلاکی در نشستی خبری درباره اینکه دلیل افزایش قیمت فرآورده های گوشتی از جمله سوسیس و کالباس طی یکی دو سال اخیر چیست؟، اظهارداشت: طی یکی دو سال گذشته متوسط افزایش قیمت فرآورده های گوشتی بین ۱۰ تا ۱۲ درصد بوده است.
وی درباره اینکه برخی فرآورده ها حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته اند؟، گفت: این بستگی به نوع محصولی دارد که مردم مصرف می کنند؛ نوع و مقادیر گوشتی که در آن محصول استفاده شده است، ما محصول ۴۰ درصد گوشت قرمز، محصول ۴۰ درصد گوشت مرغ، محصول ۵۵ درصد، محصول ۹۰ درصد و همچنین ژامبون ها را داریم، اما به طور کلی میانگین قیمت فرآورده های گوشتی بین ۱۰ تا ۱۲ درصد بیشتر افزایش نیافته است.
رئیس انجمن فرآورده های گوشتی تصریح کرد: مساله افزایش قیمت به مسائل دیگری بر می گردد به عنوان مثال در بخش مالی و پولی کشور ما هر سال با یک نرخ ۱۰ الی ۱۲ درصدی تورم رو برو هستیم، که این امر بر روی افزایش قیمت محصولات تاثیر می گذارد.
افلاکی گفت: همچنین باید دید قیمت گوشت قرمز طی سالهای ۹۳ تا ۹۵ چقدر افزایش یافته، قیمت گوشت قرمز طی این مدت ۱۰۰ در صد افزایش یافته است.
برنامه ای برای گرانی فرآورده های گوشتی در سال آینده نداریم
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا قیمت فرآورده های گوشتی برای سال آینده نیز افزایش می یابد؟، گفت: فعلا برای سال آینده هیچ برنامه ای برای افزایش قیمت نداریم، این مساله بستگی دارد به اینکه مواد اولیه مورد استفاده ما تا چه میزان افزایش قیمت داشته باشد؛ هر افزایشی که روی ماده اولیه اتفاق بیفتد قطعا روی محصول نهایی تاثیر خواهد داشت. این در مورد صنعت ما نیست درباره همه صنایع است.
رئیس انجمن فرآورده‌های گوشتی کشور به آمار تولید در کشور اشاره کرد و گفت: سالانه ۵۰۰ هزار تن انواع فرآورده‌های گوشتی در ۸۰ نوع محصول در کشور تولید می‌شود که ۹۵ درصد نیاز داخل کشور از محل تولیدات داخلی و ۵ درصد دیگر وارداتی است.
افلاکی در بخش دیگری از سخنان خود درباره مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه مطالبی عنوان می‌شود که امعا و احشای مرغ، گوشت گربه و حتی تاج خروس در فرآورده‌های گوشتی گفت: چند سال است که هجمه‌های سنگینی علیه این صنعت غذایی به راه انداخته‌اند در حالی که ما باید مسیر سخت‌گیرانه‌ای را طی کنیم و اکنون کیفیت تولیدات ما با کیفیت مشابه اروپایی برابری می‌کند، چرا که سازمان استاندارد، استانداردهای سخت‌گیرانه‌تری را در این حوزه رعایت می‌کنند.
وی اضافه کرد: مواد خام دامی که وارد کارخانجات فراوری می‌شود، از ابتدا توسط سازمان دامپزشکی باید دارای کد تایید باشد که چه محصولی وارد کارخانه شده است ضمن اینکه از حدود ۳ سال اخیر سخت‌گیری‌ها بیشتر شده و علاوه بر نماینده سازمان استاندارد دامپزشک و نظارت‌های بهداشتی بر مواد اولیه نفر چهارمی هم به عنوان ناظر شرعی به کارخانجات اضافه شده که وظیفه‌اش آن است که حلیت ماده اولیه را کنترل کند و هزینه‌های سنگینی در این چهار گروه انجام می‌شود و در نهایت می‌تواند گفت تولید انواع فراورده‌های گوشتی در کشور تحت نظارت چهار سازمان دولتی است.
افلاکی با اشاره به برگزاری سومین دوره نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته در آذرماه ۹۷ ، ادامه داد: به هیچ عنوان در کارخانجات از گوشت گربه استفاده نمی‌کنیم یا اینکه می‌گویند از نان خشک استفاده کرده‌ایم، حرف بیهوده است، چرا که قیمت بهترین آرد از قیمت جمع‌آوری نان خشک به مراتب پایین‌تر است و مباحث فنی در صنعت غذا وجود دارد که اجازه بروز چنین چیزهایی را نمی‌دهد.

خبرگزاری مهر - 96/11/11


دیدگاه ها

ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.