مطالب
طرز تهیه پیده گوشت

طرز تهیه پیده گوشت



  • ۱۳۹۷/۰۲/۱۰ ۱۶:۵۹:۵۳
  • ۶۶۲


آب، شکر و خمیرمایه را با هم مخلوط کرده و حدود 5 الی 6 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه ور آید. بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.


مواد لازم:

آرد: 500 گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
آب: 250 گرم
شکر: یک قاشق چای خوری
خمیرمایه: 10 گرم
شیر: 100 میلی لیتر
نمک: به مقدار لازم
گوشت گوساله: 500 گرم
روغن: به مقدار لازم
پیاز: یک عدد
دانه کنجد: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: 3 عدد
کره : به مقدار لازم

آب، شکر و خمیرمایه را با هم مخلوط کرده و حدود 5 الی 6 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه ور آید. بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
مخلوط خمیر مایه و شیر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.
آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.
گلوله هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کنید. روی آنها را بپوشانید و حدود 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید تا ور آیند.
سپس هر یک از گلوله های خمیر را به شکل مربع روی سطح کار آرد پاشیده شده پهن کنید.
برای تهیه مواد میانی مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا پخت و برشته شود.
این مخلوط را وسط خمیرها پخش کنید و آنها را رول کنید و دو قسمت انتهای خمیر را محکم کنید.
آنها را در سین فر بچینید و روی آنها زرده تخم مرغ کمی زده شده بمالید و دانه کنجد بپاشید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پیده ها طلایی و برشته شوند. کره ذوب شده را روی آنها بریزید و سرو کنید.


دیدگاه ها

ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.