مطالب
آب معدنی را گرانتر از ۸۵۰ تومان نخرید

آب معدنی را گرانتر از ۸۵۰ تومان نخرید



  • ۱۳۹۷/۰۲/۲۹ ۱۶:۲۷:۱۲
  • ۵۷۱


رئیس انجمن تولیدکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی ضمن تاکید بر اینکه قیمت آب معدنی افزایش مجدد نداشته و هر بطری نیم لیتری نباید بیش از ۸۵۰ تومان باشد گفت: این صنعت برای تولید با کمبود بطری مواجه است.

پیمان فروهر در گفت‌وگو با ایسنا ضمن رد اخباری مبنی بر افزایش دو باره قیمت آب معدنی اظهار کرد: پس از اول اردیبهشت، افزایش قیمتی نداشتیم و اگر فروشگاه‌هایی هستند که آب معدنی را به قیمت ۱۰۰۰ تومان می‌فروشند، بسیار محدودند و اساسا جزو انجمن نیستند.
وی افزود: اعضای انجمن آب معدنی و آشامیدنی با ۱۰۰ عضو جزو بزگ‌ترین‌های کشور هستند و اگر کسی قیمت آب معدنی را افزایش داده یا عضو انجمن نیست یا خبر از آخرین تغییرات ندارد.
وی با اشاره به قیمت ۸۵۰ و ۱۴۰۰ تومانی برای آب‌های نیم و ۱.۵ لیتری گفت: مواد اولیه تولید بطری‌های آب معدنی به قدری گران شده که همین قیمت‌ها هم زیان‌ده است و تولیدکنندگان باید تعطیل شوند. اگرچه هنوز به اینجا نرسیدیم که در فروشگاه‌ها آب معدنی وجود نداشته باشد، اما ممکن است در روزهای آینده، واحدهای تولیدی به طور کل تعطیل شوند. کما اینکه تاکنون بسیاری از آنها تعطیل شده و اگر انبارهایشان هم خالی شود، دیگر نمی‌توانند آب توزیع کنند.
همه صنایع با بحران تولید بطری روبرو هستند
رئیس انجمن تولیدکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی بحران تولید بطری را علاوه بر آب‌ معدنی در محصولات دیگر از جمله صنعت روغن، لبنیات، شوینده‌ها، نوشابه نیز دانست و افزود: در وزارت صنعت با واحدهای پتروشیمی و بورس جلسه‌ای تشکیل و در این جلسه مطرح شد که واحدهای تولیدی به مرز تعطیلی رسیده‌اند. مواد اولیه‌ای که سال گذشته حدود ۴۰۰۰ تومان بود امروز به ۱۰ هزار تومان رسیده است. بنابراین تولید اصلا توجیهی ندارد و از طرفی اصلا موادی برای تولید نیست.
فروهر با بیان اینکه مواد تولیدی متعلق به مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان است، گفت: عرضه‌ این مواد اندکی کم شده و از طرفی هیچ‌کس نمی‌داند چرا نه تولیدکننده‌ها مواد اولیه دارند و نه این مواد نصیب تولیدکنندگان پریفوم می‌شود.
وی افزود: ظاهرا تعدادی متخلف با استفاده از رانت، به دلیل اختلاف قیمتی که در بورس و بازار ایجاد شده که کیلویی ۳۰۰۰ تومان است، این مواد را می‌برند و با قیمت بالا در بازار عرضه می‌کنند. شاهد هستیم تولیدکننده‌ای که ۲۵۰ تن سهمیه ماهانه دارد، ۵۰ تن سهمیه گرفته و متاسفانه این مواد سر از بازار آزاد درآورده است.
فروهر در پاسخ به راهکار حل مشکلات تولید بطری بیان کرد: واردات مواد اولیه در حال حاضر پول کلانی می‌خواهد که هیچ واحد تولیدی این پول را ندارد. بنابراین وزارت صنعت باید به این موضوع ورود کند و متخلفان و خریداران کاذب که تولیدکننده واقعی نیستند و از طریق سایت بهین‌یاب وزارت صنعت به بورس می‌روند و خرید می‌کنند را شناسایی کند تا این مواد به دست تولیدکنندگان واقعی برسد. بورس نیز باید عرضه هفتگی را تنظیم کند و از طرفی مجتمع تندگویان هم باید کف عرضه خود را در هفته‌های پیش رو افزایش دهد تا بازار به آرامش برسد.

خبرگزاری ایسنا – 97/2/29


دیدگاه ها

ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


مطالب مرتبط

طرز تهیه دنر کباب خوشمزه
طرز تهیه دنر کباب خوشمزه

۱۴۰۳/۰۸/۲۱ ۱۰:۴۹:۵۹

طرز تهیه ژله چند لایه با میوه
طرز تهیه ژله چند لایه با میوه

۱۴۰۳/۰۸/۱۴ ۱۵:۵۶:۱۷

طرز تهیه کیک ارده
طرز تهیه کیک ارده

۱۴۰۳/۰۸/۰۸ ۱۲:۴۶:۱۳

طرز تهیه سوپ پیازچه
طرز تهیه سوپ پیازچه

۱۴۰۳/۰۸/۰۵ ۱۳:۲۳:۱۶

طرز تهیه لخ لخ بوشهری
طرز تهیه لخ لخ بوشهری

۱۴۰۳/۰۷/۲۹ ۱۰:۲۶:۱۷

پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.