مطالب
امسال بیسکویت، شیرینی و شکلات گران نمی‌شود

امسال بیسکویت، شیرینی و شکلات گران نمی‌شود



  • ۱۳۹۷/۰۳/۰۳ ۱۴:۰۹:۱۸
  • ۵۶۱


رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات از ثبات قیمت این محصولات در سال جاری خبر داد.

جمشید مغازه‌ای ، با اشاره به این‌که صنعت بیسکویت، شیرینی و شکلات حال و روز خوبی ندارد، اظهار کرد: با توجه به این‌که محصولات این صنعت جزو کالاهای لوکس تلقی شده و مصرفی به شمار نمی‌آیند و در سبد مردم جایی ندارند، تمام تلاش‌مان این بود تا بتوانیم ضرر و زیان‌های پیش آمده را از طریق صادرات جبران کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های ارزی دولت توانستیم افغانستان و عراق را که قسمت اعظم صادرات ایران به این دو کشور انجام می‌شود، از سایر کشورها مستثنی کنیم و با توجه به این‌که قسمت اعظمی از صادرات به این دو کشور به صورت ریالی مدنظر قرار می‌گیرد شرایطی پیش آوریم که قرار نباشد ارز مربوطه به سامانه در نظر گرفته شده توسط بانک مرکزی باز گردد.
رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات با بیان این‌که سال گذشته بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن تولید در این صنعت انجام شد، اظهار کرد: این تولیدات در بخش انواع شکلات، بیسکویت، ویفر، انواع آدامس، انواع بیسکویت‌های شور و اسنک و انواع تافی کارامل بود.
صادرات به ۶۶ کشور دنیا
به گفته مغازه‌ای، در سال گذشته حدود ۲۴۰ هزار تن صادرات در صنعت شیرینی، شکلات و بیسکویت به ارزش ۶۹۵ میلیون دلار به ۶۶ کشور دنیا در دستور کار قرار گرفت.
وی همچنین در مورد قیمت انواع بیسکویت، شیرینی و شکلات در سال جاری و احتمال افزایش این محصولات، گفت: براساس بخشنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت قیمت‌گذاری در این صنعت برعهده تولیدکننده و براساس میزان عرضه و تقاضاست و با توجه به رکود فعلی بازار برنامه‌ای برای افزایش قیمت‌ها وجود ندارد.
مصرف سرانه شیرینی و شکلات ۲۱ کیلو برای هر ایرانی
رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات همچنین در مورد سیاست‌های ارزی اتخاذ شده توسط دولت و تک نرخی شدن ارز، ادامه داد: قطعا چنین سیاستی موجب کاهش میزان قاچاق خواهد شد و یکی از اتفاقات خوب برای تولیدکنندگان است.
مغازه‌ای با بیان این‌که سرانه مصرف بیسکویت، شیرینی و شکلات در طول سال برای هر ایرانی معادل ۲۱ کیلوگرم در سال است، گفت: با شرایطی که وجود دارد چشم‌انداز خوبی برای این صنعت تصور نمی‌شود و وضعیت رکود به گونه‌ای است که تولیدکنندگان براساس میزان سفارش تولید می‌کنند و طبعا اگر دولت حمایت‌های لازم را در دستور کار قرار ندهد، نه تنها در صنعت شیرینی و شکلات بلکه در سایر صنایع به مشکل بر خواهیم خورد.
به گزارش ایسنا، پس از اتخاذ سیاست ارزی دولت از ۲۱ فروردین‌ماه سال جاری بسیاری از تولید کنندگان از این اتفاق استقبال کرده و معتقدند که چنین تصمیمی موجب خواهد شد میزان قاچاق کاهش یابد. با این حال صنعت بیسکویت، شیرینی و شکلات به گونه‌ای است که در سال جاری شرایطی برای افزایش قیمت آن وجود ندارد و آنها امیدوارند که دولت بتواند کمک‌های لازم در این رابطه را در دستور کار قرار دهد.

خبرگزاری ایسنا – 97/3/3


دیدگاه ها

ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.