مطالب
طرز تهیه پیتزا چیکن استروگانف

طرز تهیه پیتزا چیکن استروگانف



  • ۱۳۹۷/۰۴/۲۵ ۱۷:۴۵:۳۳
  • ۱۰۰۳


در طبخ پیتزا چیکن استروگانف که از همان بیف استروگانف روسی گرفته شده به جای گوشت از مرغ استفاده می‌شود، با ما همراه باشید!

مواد لازم

• ۱ بسته پودر خمیر پیتزا
• ۳۰۰ گرم سینه مرغ
• ۴۰۰ گرم قارچ
• ۴ قاشق غذاخوری خامه
• ۲ قاشق غذاخوری سس قرمز
• نصف عصاره مرغ
• ۲ حبه سیر
• ۴ پیمانه پنیر پیتزا
• یک‌سوم پیمانه روغن
• یک و نیم پیمانه چیپس خلالی
• نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

یک کاسه عمیق برداشته، پودر خمیر پیتزا را درون آن ریخته و مرکز پودر را درون ظرف باز کنید. بر اساس نوع پودر خمیر پیتزایی که استفاده می‌کنید، به مقدار لازم آب و روغن درون کاسه بریزید و شروع به هم زدن کنید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.
بعد از این که خمیر را چند دقیقه ماساژ دادید، روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا عمل تخمیر انجام شود.
سینه مرغ را خرد کرده و با مقداری کره، نمک، فلفل، ۲ حبه سیر رنده شده و عصاره مرغ تفت دهید سپس خامه را اضافه کرده و اجازه دهید تا خامه قوام آمده و کمی غلیظ شود. قارچ را نیز جداگانه تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.
وقتی خمیر پف کرد، آن را داخل ظرفی که کف آن چرب شده پهن کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نیم‌پز شود. سپس خمیر را بیرون آورده و مقداری سس قرمز روی خمیر بریزید. پنیر پیتزا را روی سس ریخته و تا جایی که می‌توانید روی خمیر را با مایه مرغ و قارچ پر کنید.
مقداری چیپس خلالی را روی پیتزا ریخته و پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید. در این حین هر چند دقیقه یکبار به آن سر بزنید تا مطمئن شوید پیتزا کاملا پخته شده است. بعد از یک ربع پیتزا آماده است.

مکتوس ، تولید و عرضه کننده مرغ بدون آنتی‌بیوتیک ، ماهی و تخم مرغ


دیدگاه ها

ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.